Passivhaus progetic

Passivhaus

Consultoria Passivhaus. Certificació d’alta eficiència energètica per a tot tipus d’edifici en qualsevol clima

Passivhaus és un estàndard de certificació energètica per a tot tipus d’edifici  (sota qualsevol climatologia), que vulgui aconseguir un màxim de confort per als usuaris amb un consum mínim d’energia. Desenvolupat el 1990 per l’Institut Passivhaus a Darmstadt, Alemanya, l’estàndard ha tingut un creixement exponencial a la península ibèrica amb una adaptació eficaç als climes càlids. Fruit d’un rigorós procés de disseny i un control exhaustiu en l’obra, un edifici Passivhaus ofereix estalvis energètics de fins el 90% enfront d’un edifici convencional, amb un alt nivell de confort i qualitat de l’aire interior.

Progetic és una empresa líder en el sector Passivhaus per a climes càlids, amb experiència en el disseny i la certificació de múltiples edificis, des d’habitatges fins a oficines i residències de gent gran, tant en obra nova com en rehabilitació. Oferim un servei de consultoria a mida per tal de donar el pas amb els nostres clients cap a l’alta eficiència energètica en la construcció. Realitzem assajos d’hermeticitat a l’aire “Blower Door”, segons la norma UNE-EN 13829 i protocol Passivhaus.

Oferim una assessoria especialitzada, utilitzant un ventall d’eines d’anàlisi higrotèrmic i simulació energètica per a l’anàlisi i optimització d’elements constructius: simulació energètica amb PHPP; simulació termodinàmica amb DesignBuilder / EnergyPlus; anàlisi d’il·luminació natural amb Radiance; anàlisi higrotèrmic dinàmic amb WUFI; anàlisis de ponts tèrmics en 2D i 3D per reduir les pèrdues de calor i minimitzar el risc de danys deguts a la humitat.  Som experts en la concepció dels edificis Passivhaus amb materials renovables i de baix impacte ambiental, per tal que l’eficiència energètica vagi de la mà de la creació d’espais saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Projectes Passivhaus

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.