nZEB Progetic

nZEB

Edificis de consum energètic casi nul, nZEB o EECN

Un edifici d’energia gairebé nul·la, EECN o nZEB, té un alt nivell d’eficiència energètica, de manera que la baixa quantitat d’energia requerida ha d’estar coberta, en gran mesura, per fonts renovables.

El primer pas per aconseguir un nZEB consisteix en implementar les estratègies que milloren el confort i reduir les demandes d’energia, amb sistemes «passius» (aïllaments tèrmics, finestres d’altes prestacions, protecció solar, ventilació natural, inèrcia tèrmica, reducció de les infiltracions aire, absència de ponts tèrmics, etc.). Progetic ofereix serveis de consultoria especialitzada per a optimitzar el disseny passiu d’un edifici: simulació termodinàmica amb DesignBuilder / EnergyPlus; anàlisi d’il·luminació natural amb Radiance; anàlisi higrotèrmic dinàmic amb WUFI; anàlisi de ponts tèrmics en 2D i 3D per reduir les pèrdues de calor i minimitzar el risc de patologies a causa de la humitat. També realitzem proves d’hermeticitat «Blower Door», segons els protocols UNE-EN 13829 i Passivhaus.

En el següent pas, es dissenyen les instal·lacions i els sistemes «actius» per satisfer de manera eficient les necessitats de climatització, ventilació, il·luminació, aigua calenta, etc., amb la generació d’energia renovable in-situ. L’objectiu és millorar l’eficiència energètica de l’entorn construït i convertir els edificis en centres de generació renovable distribuïda, aportant a la xarxa una major resiliència enfront als reptes mediambientals actuals. Oferim serveis integrats d’enginyeria d’instal·lacions per a sistemes de calefacció, refrigeració, ventilació, il·luminació, energia renovable, control i domòtica.

La nostra solvència tècnica en l’àmbit dels edificis de consum gairebé nul, ens permet intervenir de manera fluida en qualsevol fase del projecte i de l’obra, donant respostes a les necessitats dels nostres clients per trobar solucions a un cost òptim. Realitzem la direcció d’obra pels sistemes passius i actius de consum gairebé nul, per assegurar que allò que hem dissenyat, funciona en la pràctica.

Projectes nZEB

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.