energies renovables progetic

Energies renovables

Una alternativa fiable i rendible per a la generació d’energia neta

De manera recurrent, la major part del consum energètic de la societat s’ha basat en la crema indiscriminada de combustibles fòssils, portant-nos a una situació de gran precarietat ambiental. Les tecnologies d’energia renovable ofereixen avui en dia una alternativa fiable i rendible per a la generació d’energia neta, i d’aquesta manera, es poden satisfer les nostres necessitats sense comprometre les de les futures generacions. Més energia, menys CO2!

Realitzem tant els projectes d’enginyeria com la direcció tècnica de sistemes d’energies renovables, principalment generadors fotovoltaics per a autoconsum elèctric.

Per a la producció de la climatització i aigua calenta sanitària, apostem per les bombes de calor, com a sistema elèctric i d’alta eficiència energètica, que permeten integrar-se perfectament amb els sistemes renovables de generació elèctrica.

I per a disposar d’edificis autogestionats i millorables, som integradors de sistemes de control i domòtica: per a que cada kWh d’energia s’aprofiti al màxim.

Projectes Energies renovables

Estàs interessat en aquesta solució?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.